ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

RYCHLÝ KONTAKT: +420 577 200 212

OHLÉDNUTÍ PANA OBCHODNÍHO ŘEDITELE

22.10.2018

 

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, konaný ve dnech 1.-5.10.2018, se stal pro naši společnost MP DIMS a.s., účastníka svátku strojírenství, dalším významným milníkem v dosavadní existenci.

Naše společnost představila široké odborné veřejnosti své možnosti v oblasti nabídky strojírenských součástí, technické podpory a výrobních služeb souvisejících s činností naší společnosti.     

Mezinárodní strojírenský veletrh byl místem významných setkání s našimi dodavateli, se kterými jsme se dohodli na budoucích obchodních kontraktech na nadcházející léta s perspektivou rozvoje spolupráce v dalších komoditách výrobků, jež jsou v sortimentu naší společnosti. Během veletrhu jsme utužili vazby s našimi významnými obchodními partnery, kteří ocenili naše komplexní služby, které jim poskytujeme řadu let.

Veletrh se nesl v duchu velmi přátelské atmosféry a z úst našich významných zákazníků jsme slyšeli pozitivní hodnocení za prováděnou kvalitu našich služeb. O čemž svědčil i fakt, že v širokém spektru návštěvníků našeho stánku se objevili přímo i majitelé firem nebo jejich vrcholový management.

Naše expozice se lehce nesla v duchu významného jubilea naší republiky, což připomněly vystavované exponáty, které ukázaly na průmyslový pokrok za 100 let v oblasti vývoje a rozvoje strojírenské výroby v Čechách a na Slovensku.

Duší našeho stánku byl soustruh z let před vznikem Československé republiky, vyrobený českým výrobcem Richardem Šulcem v Liberci, jenž je jasným příkladem fortelu a zručnosti českých rukou ještě z dob habsburské monarchie. Dále byly představeny výrobky ze současnosti, které nesou známky nejvyspělejších technologií, např. to byly digitální měřící přístroje, elektro vřetena obráběcích strojů, či ložiska s keramickou ochranou povrchu, určenou proti průchodu elektrickým proudem v elektromotorech.

Stánek byl po celou dobu obdivován a fotografován širokou veřejností všech věkových kategorií, což byl i jeden ze záměrů, který měl naši společnost zviditelnit na trhu.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem našim obchodním partnerům a návštěvníkům našeho stánku na Brněnském veletrhu a těšíme se na další spolupráci s Vámi.

Společnost MP DIMS a.s

ewelix
gates
ktr
loctite
permaglide
renold
bahco
seeger
ina
simrit
skf
zvl
optibelt
thk
ace
blickle
continental
elesa
ezo bearings
festo
fluro
freudenberg
hiwin
challenge
chiaravalli
ibc
igus
iko
kajo
koyo
ksk
linsys
loxeal
megadyne
molykote
nachi
narex
norgren
novato
parker
rkb
rollenbau
rollway
rubena
semperit
schneeberger
schwer
siemens
smc
snr
stäubli
torrington
trelleborg
zkl
rexroth
timken