ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

RYCHLÝ KONTAKT: +420 577 200 212

SKF MOTION TECHNOLOGIES SE MĚNÍ NA EWELLIX

02.12.2019

rádi bychom Vás informovali o zásadní změně, jenž se odehrála na poli lineární techniky. SKF postoupilo celou sekci novému investorovi. Na začátku listopadu 2019 byla představena nová značka EWELLIX, která naváže na výrobu špičkových komponentů pro stroje a zařízení. Všechny výrobní závody v Německu, Francii, Švýcarsku a Švédsku budou nadále vyrábět lineární techniku jako doposud.     

EWELLIX má rozsáhlé zkušenosti a znalosti v oblastech mechanických i elektromechanických řešení a může uspokojit i ty nejnáročnější požadavky. S nejširším sortimentem na trhu lineárních pohonů, ovládacích jednotek a ovládacích zařízení je EWELLIX preferovaným partnerem, který odpovídá vašim jedinečným aplikačním potřebám.

MP DIMS a.s. je oficiálním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Můžete počítat s veškerou technickou podporou a velkými skladovými zásobami.

LINEÁRNÍ VEDENÍ KULIČKOVÉ, VÁLEČKOVÉ: Vysoký výkon, nízké tření a hladký chod. Snadná instalace s minimální údržbou. Rozmanité druhy vozíků. Boční a vnitřní těsnění jsou standardně integrována do vozíku. Kolejnice s oboustrannou referenční hranou

LINEÁRNÍ AKTUÁTORY: Ewellix je výrobce s nejširším sortimentem na trhu lineárních pohonů

TELESKOPICKÉ SLOUPY: Ovládací systémy Ewellix nabízejí širokou škálu teleskopických sloupů. Tiché, robustní, výkonné s atraktivní designem.  

KULIČKOVÉ  A VÁLEČKOVÉ ŠROUBY: Díky mnohaletým zkušenostem Ewellixu s výrobou kuličkových a válečkových šroubů a jejich vývoji můžeme zákazníkům poskytnout přesná řešení v oblasti kuličkových a válečkových šroubů které přeměňují rotační pohyb na lineární pohyb a naopak.  

KULIČKOVÁ POUZDRA A SETY PRO KRUHOVÉ TYČE: Lineární kuličková ložiska Ewellix jsou k dispozici v řadách LBB (řada ISO 1) a LBC (řada ISO 3). Pouzdra jsou k dispozici s těsněním nebo bez těsnění, ve standardních a otevřených typech i verzích odolných vůči korozi. Přesné hřídele Ewellix jsou indukčně kalené hřídele broušené podle tolerance vnějšího průměru h6 nebo h7. Hřídele jsou k dispozici ve standardních materiálech, nerezových materiálech nebo tvrdě chromované. Úprava dle výkresu je samozřejmostí.

LINEÁRNÍ OSY (MODULY): Lineární systémy Ewellix jsou inovativní a výkonná řešení pro přesné lineární polohování a manipulaci.  

 

MP DIMS je autorizovaným distributorem EWELLIX pro ČR a SR. Kontaktní e-mail: lineary@mpdims.cz.

Knihovnu technických dokumentů naleznete ZDE

ewelix
gates
ktr
loctite
permaglide
renold
bahco
seeger
ina
simrit
skf
zvl
optibelt
thk
ace
blickle
continental
elesa
ezo bearings
festo
fluro
freudenberg
hiwin
challenge
chiaravalli
ibc
igus
iko
kajo
koyo
ksk
linsys
loxeal
megadyne
molykote
nachi
narex
norgren
novato
parker
rkb
rollenbau
rollway
rubena
semperit
schneeberger
schwer
siemens
smc
snr
stäubli
torrington
trelleborg
zkl
rexroth
timken