ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

RYCHLÝ KONTAKT: +420 577 200 212

MP DIMS - KAMION PLNÝ ZÁBAVY

08.10.2018

 

Jako již tradičně ke konci léta patří k městu Zlínu Barum Rally, tak neodmyslitelně k Barum Rally, několik posledních sezon, patří MP DIMS - KAMION PLNÝ ZÁBAVY, velkolepá akce, která minulé léto vzbudila světový rozruch zejména poblíž MONAKA*.

V družné zábavě a neformálním duchu jsme poseděli, popili a pobavili se, a klobouky, kravaty, případně motýlky jsme tentokráte nechaly odpočívat doma v šatníku. Začátek akce byl jako již tradičně v 18:30 SEČ.

Soutěž o nejspokojenějšího hosta tentokrát vyhrál, v těžké konkurenci 203 účastníků všech věkových kategorií, pan Bělobrádek ze Žlutav, který dokázal sníst 18 řízků, dva bochníky chleba, a vypít 30 piv, přičemž ani jednou nenavštívil toaletu, čímž si vysloužil hlavní cenu - igelitovou tašku s logem naší společnosti, propisku a pravítko a zákaz vstupu na jakoukoliv další akci pořádanou naší firmou. Tímto výherci gratulujeme. Výhru si může vyzvednout na naší pobočce ve Dvoře Králové nad Labem.

Množí se nám dotazy proč vaše firma nedostala na akci pozvánku a přitom je naším stálým zákazníkem?  

Počet hostů je bohužel limitován velikostí kamiónu, tudíž počet hostí naší akce je vždy značně omezen. Abychom předešli protekčním praktikám a různým dalším nepravostem, jako již tradičně,  vhodili jsme do losovacího bubnu názvy všech našich zákazníků, abychom poté zcela transparentně z bubnu vytáhli zástupce BARUM CONTINENTAL, VÚK, TRIMILL, MITAS, TAJMAC, KOVÁRNA VIVA, FATRA a ZPS – GO.

A už dnes se těšíme, koho že to z bubnu vytáhneme příště.

Tak na shledanou na příští BARUM RALLY 2019.

Jen pro úplnost uvádíme, že letošní ročník Barum Rally vyhrál již po sedmé Jan Kopecký na voze Škoda Fabia R5. (ale koho by to zajímalo, že?)

Legenda:

*MONAKO - restaurační zařízení 5.cenové skupiny na zlínském autobusovém nádraží

ewelix
gates
ktr
loctite
permaglide
renold
bahco
seeger
ina
simrit
skf
zvl
optibelt
thk
ace
blickle
continental
elesa
ezo bearings
festo
fluro
freudenberg
hiwin
challenge
chiaravalli
ibc
igus
iko
kajo
koyo
ksk
linsys
loxeal
megadyne
molykote
nachi
narex
norgren
novato
parker
rkb
rollenbau
rollway
rubena
semperit
schneeberger
schwer
siemens
smc
snr
stäubli
torrington
trelleborg
zkl
rexroth
timken